COMPANY PROFILE

Our company mainly produces stainless steel, cast iron, cast steel and non-ferrous metals etc. various types of high quality parts. Main products used in machine tool industry, gas turbine, power, rail transit industry, mining machinery industry, textile machinery industry, chemical and dyeing industry, pump and valve industry, agricultural machinery industry, food machine and automobile industry and so on. Production process: sand casting and precision casting and hard-precision shell castings and so on.

the weight of the essence of tough shell casting Products weight range:

sand casting—-30 kgs—-15000 kgs

precision casting —- 5 kg – 200 kgs

hard-precision shell— 30 kgs– 1000 kgs

proses produksi stainless steel sarta tampilan produk

PRODUCTS TYPE PROFILE


Klik handap gambar pikeun nempo proses produksi

WE ALSO PROVIDE THE FOLLOWING SERVICES

Advanteges kami

  • Simkuring boga daya pabrik cagar badag tina casting na forging sarta bagian lambar logam.  suppliers ieu téh sadayana reviewed jeung dievaluasi ku urang jeung bisa minuhan ngahasilkeun produk export.

    Simkuring boga daya pabrik cagar badag tina casting na forging sarta bagian lambar logam. suppliers ieu téh sadayana reviewed jeung dievaluasi ku urang jeung bisa minuhan ngahasilkeun produk export.

  • Kami ogé wawuh jeung standar téknis sarta kualitas kayaning ASTM, DIN, en, BS, NF, JIS, AS jeung saterusna.

    Kami ogé wawuh jeung standar téknis sarta kualitas kayaning ASTM, DIN, en, BS, NF, JIS, AS jeung saterusna.

  • Simkuring boga tim téknis & kualitas pisan profésional di casting na forging na lambar bagian logam.

    Simkuring boga tim téknis & kualitas pisan profésional di casting na forging na lambar bagian logam.