COMPANY PROFILE

Our company mainly produces stainless steel, cast iron, cast steel and non-ferrous metals etc. various types of high quality parts. Man products used in machine tool industry, gas turbine, power, rail transit industry, mining machinery industry,textile machinery ndustry, chemical and dyeing industry, pmp and valve industry, agricultral machinery industry, food machine and automobile industry and so on. Production process: sand casting and preision casting and hard-precision shell castings and so on.

the weight of the essence of tough shell casting Products weight range:

sand casting—-3 kgs—-150 kgs

precision casting —- 50 kg – 200 kgs

hard-precision shell— 30 kgs– 100 kgs

Procesi i prodhimit të çelikut Stainless dhe ekran produkt

PRODUCTS TYPE PROFILE


Kliko imazhin më poshtë për të parë procesin e prodhimit

WE ALSO PROVIDE THE FOLLOWING SERVICES

Advanteges tona

  • Ne kemi një pjesë të madhe të burimeve fabrikë rezervë të hedh dhe fallsifikimit dhe pjesë fletë metalike.  Këto furnizuesit janë të gjitha të shqyrtohen dhe vlerësohen nga ne dhe mund të takohen prodhimin e produkteve të eksportit.

    Ne kemi një pjesë të madhe të burimeve fabrikë rezervë të hedh dhe fallsifikimit dhe pjesë fletë metalike. Këto furnizuesit janë të gjitha të shqyrtohen dhe vlerësohen nga ne dhe mund të takohen prodhimin e produkteve të eksportit.

  • Ne jemi të njohur me standardet teknike dhe të cilësisë të tilla si ASTM, DIN, EN, BS, NF, JIS, ashtu si dhe kështu me radhë.

    Ne jemi të njohur me standardet teknike dhe të cilësisë të tilla si ASTM, DIN, EN, BS, NF, JIS, ashtu si dhe kështu me radhë.

  • Ne kemi një shumë profesional teknik dhe të cilësisë ekip në hedh dhe fallsifikimit dhe fletë pjesë metalike.

    Ne kemi një shumë profesional teknik dhe të cilësisë ekip në hedh dhe fallsifikimit dhe fletë pjesë metalike.