COMPANY PROFILE

Our company mainly produces stainless steel, cast iron, cast steel and non-ferrous metals etc. various types of high quality parts. Man products used in machine tool industry, gas turbine, power, rail transit industry, mining machinery industry,textile machinery ndustry, chemical and dyeing industry, pmp and valve industry, agricultral machinery industry, food machine and automobile industry and so on. Production process: sand casting and preision casting and hard-precision shell castings and so on.

the weight of the essence of tough shell casting Products weight range:

sand casting—-3 kgs—-150 kgs

precision casting —- 50 kg – 200 kgs

hard-precision shell— 30 kgs– 100 kgs

процесот на производство од нерѓосувачки челик и производ дисплеј

PRODUCTS TYPE PROFILE


Кликнете на сликата подолу за да ја видите процесот на производство

WE ALSO PROVIDE THE FOLLOWING SERVICES

нашите Advanteges

  • Имаме голема резерва фабрика ресурси на кастинг и фалсификување и лим дел.  сите овие добавувачи се разгледуваат и оценуваат од страна на нас и да ги исполни за производство на извозен производ.

    Имаме голема резерва фабрика ресурси на кастинг и фалсификување и лим дел. сите овие добавувачи се разгледуваат и оценуваат од страна на нас и да ги исполни за производство на извозен производ.

  • Ние сме добро запознаени со технички и стандарди за квалитет, како што се ASTM, DIN, EN, BS, Ну, JIS, AS и така натаму.

    Ние сме добро запознаени со технички и стандарди за квалитет, како што се ASTM, DIN, EN, BS, Ну, JIS, AS и така натаму.

  • Ние имаме многу професионални технички и квалитетот на тимот во кастинг и фалсификување и лим дел.

    Ние имаме многу професионални технички и квалитетот на тимот во кастинг и фалсификување и лим дел.