COMPANY PROFILE

Our company mainly produces stainless steel, cast iron, cast steel and non-ferrous metals etc. various types of high quality parts. Main products used in machine tool industry, gas turbine, power, rail transit industry, mining machinery industry, textile machinery industry, chemical and dyeing industry, pump and valve industry, agricultural machinery industry, food machine and automobile industry and so on. Production process: sand casting and precision casting and hard-precision shell castings and so on.

the weight of the essence of tough shell casting Products weight range:

sand casting—-30 kgs—-15000 kgs

precision casting —- 5 kg – 200 kgs

hard-precision shell— 30 kgs– 1000 kgs

proses produksi stainless steel lan tampilan produk

PRODUCTS TYPE PROFILE


Klik ing gambar ngisor kanggo ndeleng proses produksi

WE ALSO PROVIDE THE FOLLOWING SERVICES

Advanteges kita

  • Kita duwe sumber daya pabrik cadangan akeh casting lan forging lan bagéan sheet metal.  supplier Iki kabeh dideleng lan mandhiri dening kita lan bisa ketemu prodhuksi produk ekspor.

    Kita duwe sumber daya pabrik cadangan akeh casting lan forging lan bagéan sheet metal. supplier Iki kabeh dideleng lan mandhiri dening kita lan bisa ketemu prodhuksi produk ekspor.

  • We are uga menowo standar technical lan kualitas kayata ASTM, DIN, EN, BS, NF, JIS, AS lan ing.

    We are uga menowo standar technical lan kualitas kayata ASTM, DIN, EN, BS, NF, JIS, AS lan ing.

  • We duwe tim technical & kualitas banget profesional ing casting lan forging lan sheet part metal.

    We duwe tim technical & kualitas banget profesional ing casting lan forging lan sheet part metal.